Wie zijn we?

Specialist op alle vormen van transport

In een wereld die alsmaar verandert, liggen er continu kansen voor nieuwe ideeën die toegepast kunnen worden op de huidige samenleving. We reizen tegenwoordig de hele wereld over, communiceren dag en nacht, en afstanden worden steeds ‘kleiner’. Door technologische vooruitgang kunnen we steeds meer; de huidige generatie omarmt deze technologie en alles wat je ermee kunt doen.

In de 17de eeuw was Nederland leidend in handel met andere landen in de vorm van de VOC – de eerste multinational ter wereld. Zij zorgde ervoor dat goederen van de ene naar de andere kant van de wereld kwamen. Nederland is dan ook van oudsher een handelsland met een liberale geest. Door te denken in oplossingen en mogelijkheden blijven wij vernieuwen en voorop lopen.

Op basis van deze rijke traditie, faciliteert Spare Time Logistics de nieuwste vormen van transport om goederen op een snelle, maar vooral veilige manier de wereld over te laten gaan. Wij garanderen dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken en uw zending veilig, snel en correct verscheept kan worden.

Bekijk onze diensten